Nincs engedélyezve a javascript.

Információk

Szállítási feltételek Magyarország területén

A hétköznap 15 óráig leadott megrendeléseket garantáltan átadjuk még aznap a futárszolgálatnak, így a megrendelés másnapján akár már kézbe is veheted a termékeidet. 

A kiszállítási idő általában 1–3 munkanap, a pénteken 15 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk.

A megrendelést kérheted házhoz szállítással az otthonodba vagy a munkahelyedre, illetve Express One csomagpontra is. A csomagpontok listája, valamint a csomagponton történő átvétel részletes feltételei a következő linkeken tekinthetők meg:
https://webcas.expressone.hu/eoneshops/eo_api_v2.php
https://expressone.hu/csomagpont

Belföldi szállítási költségek:

  • Házhoz szállítás 10 000 Ft megrendelési összegig: 1 500 Ft
  • Házhoz szállítás 10 000 Ft megrendelési összeg felett: ingyenes 
  • Szállítás EOneShop csomagpontra 10 000 Ft megrendelési összegig: 1 500 Ft
  • Szállítás EOneShop csomagpontra 10 000 Ft megrendelési összeg felett: ingyenes 

FIGYELEM! Bizonyos termékek meghaladhatják a csomagpontra történő szállítás méret- és/vagy súlykorlátját (60 cm × 60 cm × 60 cm/csomagolási egység, max. 20 kg/csomag), ilyen eseten csak házhoz szállítás választható.

Fizetési módok

Megrendelésedet az oldalon előre bankkártyával, illetve készpénzben/bankkártyával a futárnál vagy a csomagponton tudod kifizetni. 

Utánvéttel rendelt csomag esetén plusz 499 Ft utánvétdíj kerül felszámolásra megrendelési értéktől és szállítási módtól függetlenül.

Szállítási feltételek külföldi megrendelések esetén

Amennyiben Magyarország területén kívülre kívánod leadni a megrendelésedet, úgy más szállítási költségek érvényesek. Ilyen esetekben a szállítási költség függ a célországtól és a csomag súlyától, megrendelésedet pedig csak előre, bankkártyával tudod kifizetni.

Szállítást az alábbi országokba tudunk vállalni: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Szlovénia.

Online ajándékkártya felhasználása

Lux Világ online ajándékkártyádat felhasználhatod a Lux Világ oldalán (www.luxvilag.hu) történő bármely vásárlásod alkalmával. Előrendelés esetén az ajándékkártya nem használható.

Az ajándékkártya érkezéséről szóló e-mail-üzenetünkben találsz egy egyedi kódot, ezt kell megadnod a rendelésed lezárásakor a fizetési mód kiválasztásánál, és máris fizetőeszközként használhatod a kártyádat.

Egy online ajándékkártyát többször is felhasználhatsz, egészen addig, amíg van rajta keret. Ha egy vásárlás alkalmával nem használod fel az egészet, a vásárlás lezárását követően e-mailben értesítést kapsz az online ajándékkártyán fennmaradó összegről. Ha a vásárlásod összértéke meghaladja az online ajándékkártyán található összeget, a különbséget a szokott módon, bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel térítheted meg. Ha az ajándékkártya felhasználása után a fizetendő összeg 0 Ft, kérlek, az utánvétes fizetési módot válaszd! Így a futárszolgálat ingyenesen kiszállítja a megrendelt termékeidet.