Nincs engedélyezve a javascript.

Lux Világ

Kiemelkedő minőségű, eredeti spirituális termékek egyenesen Nepálból

„Ha az ember tiszta elmével szól vagy cselekszik,
az öröm úgy követi, mint saját árnyéka.”
Buddha

A mindennapok problémái és a minket körülvevő rengeteg anyagias inger könnyen elterelhetik a figyelmünket a valóban fontos dolgokról: a belső harmóniáról és a folyamatos fejlődésről. A szemünkkel látható világon túl azonban létezik egy annál magasabb rendű is, amely, ha helyesen és jó szándékkal kérjük, segítségünkre lehet életünk harmonikussá tételében és az összhang megőrzésében.

Hisszük, hogy a spirituális útkeresők, a fejlődésre elhivatottak számára – éljenek bárhol is a világban – nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, szép és eredeti tárgyak segítségével kapcsolódhassanak ahhoz az évezredes szellemi tradícióhoz, amely vezeti őket az útjukon. Épp ezért a Lux Világ kizárólag magas minőségű tárgyakat kínál, amelyek nagy gondossággal készültek, tiszta és jó helyekről származnak.  Célunk, hogy vallásoktól, hitrendszerektől függetlenül valódi segítséget nyújtsunk a mindennapok során azoknak, akik meg szeretnék lelni lelkük békéjét és útjukat az életen át. Ebben folyamatosan segítségünkre vannak nepáli barátaink, tanítóink, akiknek köszönhetően kiváló emberekkel dolgozhatunk együtt.

Hazánkban az utóbbi években sajnos elterjedtek a rosszabb minőségű, megkérdőjelezhető származású, és sok esetben hamisítvány termékek. A kimondott szavaknak és a helyeknek azonban hatalmas erejük van, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy azok a termékek, amelyeket a Lux Világ oldalán vásárolsz, szelektált és ellenőrzött, természetes anyagokból előállítva, a világ egyik legnagyobb áldással bíró sztúpája mellől induljanak hozzád – nem pedig haszonéhes kereskedők bódéiból. Minden tárgy magában hordozza azokat az energiákat, amelyekkel a készítése során találkozik, és ezeket az energiákat viszi át a te életedbe.

A nálunk kapható termékek egészen a veled való találkozásukig tiszta, szent helyekkel, kiemelkedő tudású mesterekkel, művészekkel, a bajszuk alatt mantrákat mormoló kézművesekkel és gyakorló, mélyen elkötelezett szállítmányozókkal kerülnek kapcsolatba Nepálban. Majd Magyarországra érkezve gondosan, a hagyományoknak megfelelő módon tároljuk őket mindaddig, amíg te össze nem kapcsolódsz velük.

Mindezek miatt bizton állíthatjuk, hogy a Lux Világ oldalán vásárolt dolgaidnak örülni fogsz, és csalódásmentesen élvezheted majd áldásos hatásaikat. Hiszen a te boldogságod a környezetedre is pozitív hatással van – mint sok kis csepp a tengerben.

Hálásan köszönjük, ha minket választasz, ha visszatérsz hozzánk, és ha minket ajánlasz a barátaidnak, sorstársaidnak. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik segítségével a Lux Világ megvalósulhatott, és minden igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy ezt a kivételes lehetőséget minden lény javára fordítsuk.